Tuotteet hakusanalla kanna kasvi (5)

Oreganolehti

Oreganolehti

Oregano on voimakkaan makuinen kasvi, jota käytetään paljon italialaisessa keittiössä. Se on välttämätön ainesosa hyvän pizzan valmistuksessa ja se sopii erinomaisesti yhteen muiden tuoreiden yrttien, kuten basilikan tai timjamin, kanssa maustamaan tomaattikastikkeita. Valittuna tuoreena sen maku on hienovaraisempi, ja se täydentää miellyttävästi Välimeren herkkiä kaloja.
Neliöapila

Neliöapila

Apila Squarozum
Sitruunaruoho Eteerinen Öljy

Sitruunaruoho Eteerinen Öljy

Latinalainen nimi: Cymbopogon citratus Tislattu osa: Lehdet Alkuperä: Ylänköalueet (keskinen Madagaskar) Käyttöohjeet: Reuma, niveltulehdus, jännetulehdus Liiallinen hikoilu Hyttysten esiintyminen (ennakoiva) ja hyttysenpuremat (hoitava)
Hapankirsikka

Hapankirsikka

Pinaatti on lehtivihannes, jota käytetään raakana tai kypsennettynä sen hapokkaasta ja hieman sitruunaisesta mausta. Käytettynä mausteena se nostaa keittojen ja vihannesten, kalaruokien ja munien makua, joiden kanssa se sopii erityisen hyvin. Runsaasti kuituja, magnesiumia, kaliumia, rautaa sekä A-, C- ja E-vitamiineja sisältävä pinaatti on tunnettu jo antiikin ajoista sen ruoansulatusta ja supistavaa vaikutusta.
Torni

Torni

Torni